Program

PROGRAM

Opplev stemningen. Ha det gøy. Kom på Lygna Skifest. 

12.00

Dette er den offisielle starten på arrangementet. "Dørene" åpnes og alt er klart etter flere timer med forberedelser og hardt arbeid.

Det er lurt å møte opp tidlig for å sikre seg en god plass - enten du har med egen stol eller har tenkt til å grave deg en liten sittegruppe med venner. 

13.00 - 14.00

Mellom 13.00 og 14.00 er det utdeling av startnummer og generelt god stemning. Og som du kanskje har skjønt - god stemning er viktig for oss og er hovedgrunnen til at vi arrangerer Lygna Skifest.

I denne perioden vil også "Lygna-Ilden" tennes som et symbol på at Lygna Skifest 2022 er i gang. Det vil være musikk og du vil ha mulighet til å snakke med gamle venner som også har tatt turen til Lygna

14.00 - 15.30

Hopprennet er i gang! Det vil bli fullført to omganger med ca. 20 hoppere. Her vil du få se luftige svev - til øredøvende jubel. Noen mener også at Kollenbrølet blir pinglete i forhold til Lygnabrølet.

Etter to endte omganger vil det være klart for permiesermoni. Her premieres de tre som har klart det utrolige. De er de tre beste under Hoppkonkurransen på Lygna Skifest 2022! Det er også en premie til årets kylling.

15.30

Etter endt hopprenn er det kun en ting som gjelder - Afterski! Det er klart for fest - grillene er varme og musikken spilles på full guffe. Hva med å be opp til dans? Her er det gode muligheter for nettopp det!

Grillene vil også være varme etter hopprennet! Så nyt et bedre måltid bestående av pølser, burger, koteletter - eller hva enn du måtte finne på å ha med deg.